News

Johan Kettenburg zingt SORRY HET SPIJT ME

todayaugustus 26, 2022

Background
share close

Een mens maakt soms fouten. Dat is absoluut geen schande. Als je ervoor uitkomt zijn de woorden “Sorry het spijt me” genoeg om de plooien meestal weer glad te strijken. Johan zelf is iemand die zich stoort aan mensen die het woord sorry niet uitspreken. Samen met diepte Interview Bart heeft hij in het verleden […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Wimmie Bouma komt met een echte schlagersingle

Wimmie Bouma is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld na het scoren van zovele hits. De goedlachse zanger uit Zwolle heeft een trouwe fan-base die de nieuwe single Mijn kleine Diamant weer met open armen zullen ontvangen. Ook deze keer heeft Martin Sterken er weer een fantastische productie van weten te maken […]

todayaugustus 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%