News

Juan Richard presenteert IK BEN JE VERGETEN als voorloper van zijn aanstaande album

todayaugustus 24, 2022

Background
share close

Als voorloper van zijn aanstaande album Een koffer vol, welke op 14 september 2022 verschijnt, presenteert Juan Richard de uptempo single Ik Ben Je Vergeten. Omdat het leven van Juan vanaf z’n geboorte al in het teken van muziek staat vanwege zijn zingende ouders Terry en Truus Niks, luistert hij willekeurig altijd naar muziek op […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johnny Valentino lanceert single en clip MAG IK EVEN MET JE DANSEN

Johnny Valentino komt weer met een heerlijke eigentijdse single met de titel MAG IK EVEN MET JE DANSEN. Hij ging hiervoor opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Laurens van Wessel. Laurens is tevens verantwoordelijk voor de compositie en de tekst is geschreven door Olav Hesselmans. MAG IK EVEN MET JE DANSEN....ja tuurlijk zegt […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%