News

Johnny Valentino lanceert single en clip MAG IK EVEN MET JE DANSEN

todayaugustus 24, 2022

Background
share close

Johnny Valentino komt weer met een heerlijke eigentijdse single met de titel MAG IK EVEN MET JE DANSEN. Hij ging hiervoor opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Laurens van Wessel. Laurens is tevens verantwoordelijk voor de compositie en de tekst is geschreven door Olav Hesselmans. MAG IK EVEN MET JE DANSEN….ja tuurlijk zegt […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single van Joy Woelders is getiteld DEZE PANTER

Na de successen van zijn recente single is de Hardenbergse Joy Woelders niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Al jaren bestormt hij menig podium met zijn natuurlijke enthousiasme en verrassend repertoire gehuld in zijn iconische panterprint. Juist dit laatste staat centraal in zijn nieuwe single waarvan de opnames plaatsvonden bij AV Audio […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%