News

Glenn Robbins gaat met nieuwe single LATEN WE GAAN KNALLEN Nederland veroveren

todayaugustus 24, 2022

Background
share close

De uit Belgie afkomstige entertainer Glenn Robbins probeert met z’n nieuwe single Laten we gaan knallen naast Belgie ook Nederland verder te veroveren. Glenn startte in 1989 met zijn muzikale carriere en bracht in de jaren 90 een 6-tal platen uit, waarvan 3 op vinyl. Op een gegeven moment kwamen er andere dingen op zijn pad met als […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bernard Karsten viert zijn comeback met uptempo single BLIJF JIJ BIJ MIJ

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%