News

Dennis Alberti, Pierre van Dam en Kees Haak bundelen hun krachten als DE LEGENDES

todayaugustus 24, 2022 3

Background
share close

Wie kent ze niet, de Nederlandstalige legendes Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak. Hun tijdloze muziek komt nog steeds uit menig luidspreker en wordt door jong en oud gewaardeerd. Kleinzoon Dennis Alberti, neef Pierre van Dam en zoon Kees Haak hebben de krachten gebundeld en laten alseerbetoon aan hun voorouders in een 45 minuten […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single van Joy Woelders is getiteld DEZE PANTER

Na de successen van zijn recente single is de Hardenbergse Joy Woelders niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Al jaren bestormt hij menig podium met zijn natuurlijke enthousiasme en verrassend repertoire gehuld in zijn iconische panterprint. Juist dit laatste staat centraal in zijn nieuwe single waarvan de opnames plaatsvonden bij AV Audio […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%