News

Demy de Groot geeft met GA vervolg aan zijn vorige hitsingle

todayaugustus 24, 2022 1

Background
share close

Demy de Groot hoopt dat z’n nieuwe single Ga net zoveel, of liever nog meer airplay krijgt dan z’n in februari jl. gelanceerde lied Is Dan Alles Nu Voorbij. De aandacht die deze cover van Freddy Fender bij de Nederlandstalige radiozenders kreeg was echt ongekend. De credits hiervoor kwamen voor een groot deel terecht bij […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single van Joy Woelders is getiteld DEZE PANTER

Na de successen van zijn recente single is de Hardenbergse Joy Woelders niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Al jaren bestormt hij menig podium met zijn natuurlijke enthousiasme en verrassend repertoire gehuld in zijn iconische panterprint. Juist dit laatste staat centraal in zijn nieuwe single waarvan de opnames plaatsvonden bij AV Audio […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%