News

Danielle Wijkstra bewandelt met nieuwe single IK WIL HET ALLEMAAL andere weg

todayaugustus 24, 2022

Background
share close

Omdat Danielle Wijkstra haar zangcarriere in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Tijdens dat gesprek kreeg Danielle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single Ik wil […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bernard Karsten viert zijn comeback met uptempo single BLIJF JIJ BIJ MIJ

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%