News

Bernard Karsten viert zijn comeback met uptempo single BLIJF JIJ BIJ MIJ

todayaugustus 24, 2022

Background
share close

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johnny Valentino lanceert single en clip MAG IK EVEN MET JE DANSEN

Johnny Valentino komt weer met een heerlijke eigentijdse single met de titel MAG IK EVEN MET JE DANSEN. Hij ging hiervoor opnieuw een samenwerking aan met de bekende producer Laurens van Wessel. Laurens is tevens verantwoordelijk voor de compositie en de tekst is geschreven door Olav Hesselmans. MAG IK EVEN MET JE DANSEN....ja tuurlijk zegt […]

todayaugustus 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%