News

The Boys of Orange vieren het leven met WAANZIN

todayaugustus 19, 2022

Background
share close

The Boys of Orange is een nieuwe Boyband met een unieke samenstelling, 4 vrienden die tijdens hun jaarlijkse mannenweekend bedachten dat de tijd rijp is om meer lol te gaan maken in plaats van alleen maar carrière maken, ofwel om het leven meer te gaan vieren! De band bestaat uit Ed van Drie, Albert Weerman, […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Lot van Santen presenteert opvallende single LEEF JE LEVEN

Voor Lot van Santen betekent de titel van haar nieuwe single Leef je leven veel meer dan deze drie woorden. Dat is uiteindelijk ook de reden geweest dat ze pas in 2021 haar debuutsingle Dicht bij mij lanceerde. Inmiddels ziet het leven van Lot er heel anders uit en volgt ze haar eigen pad. Muzikaal gezien had ze ook […]

todayaugustus 17, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%