News

Rutger van Barneveld geeft positieve boodschap mee aan luisteraar met HET IS NOOIT TE LAAT

todayaugustus 19, 2022 2

Background
share close

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is het motto van de goedlachse Rutger van Barneveld. Dat motto klinkt voort in zijn nieuwe single Het Is Nooit Te laat. De enthousiaste entertainer staat positief in het leven en kijkt graag naar de mooie dingen om ons heen, zelfs als het even wat minder […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

The Boys of Orange vieren het leven met WAANZIN

The Boys of Orange is een nieuwe Boyband met een unieke samenstelling, 4 vrienden die tijdens hun jaarlijkse mannenweekend bedachten dat de tijd rijp is om meer lol te gaan maken in plaats van alleen maar carrière maken, ofwel om het leven meer te gaan vieren! De band bestaat uit Ed van Drie, Albert Weerman, […]

todayaugustus 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%