News

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco

todayaugustus 19, 2022 1

Background
share close

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single Cést la vie komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single Loco Loco. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit Cést la vie. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

The Boys of Orange vieren het leven met WAANZIN

The Boys of Orange is een nieuwe Boyband met een unieke samenstelling, 4 vrienden die tijdens hun jaarlijkse mannenweekend bedachten dat de tijd rijp is om meer lol te gaan maken in plaats van alleen maar carrière maken, ofwel om het leven meer te gaan vieren! De band bestaat uit Ed van Drie, Albert Weerman, […]

todayaugustus 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%