News

Sobur duikt in verfrissend BIERBAD

todayaugustus 17, 2022

Background
share close

Onlangs kwam een jongeman die zichzelf Sobur noemt de studio inlopen van Martin Sterken in Valthermond. Deze knaap had een idee voor een liedje in zijn hoofd en wou dat graag uit laten werken door Martin. Met veel plezier en joligheid werd er aan dit project gewerkt en dat voelde aan als een warm bad….een […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Alwin van den Heuvel geeft KOM SCHAT een nieuw jasje

Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij zijn goede vriend […]

todayaugustus 17, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%