News

Lot van Santen presenteert opvallende single LEEF JE LEVEN

todayaugustus 17, 2022 1

Background
share close

Voor Lot van Santen betekent de titel van haar nieuwe single Leef je leven veel meer dan deze drie woorden. Dat is uiteindelijk ook de reden geweest dat ze pas in 2021 haar debuutsingle Dicht bij mij lanceerde. Inmiddels ziet het leven van Lot er heel anders uit en volgt ze haar eigen pad. Muzikaal gezien had ze ook […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Alwin van den Heuvel geeft KOM SCHAT een nieuw jasje

Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij zijn goede vriend […]

todayaugustus 17, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%