News

Alwin van den Heuvel geeft KOM SCHAT een nieuw jasje

todayaugustus 17, 2022 4

Background
share close

Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij zijn goede vriend […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Volgens Frenkie is het weer TIJD VOOR EEN FEESTJE

Het is weer tijd voor een feestje. Dat was de eerste gedachte van rapper / zanger Frenkie toen eindelijk alle corona maatregelen voorbij waren. Na een helse periode van ongeveer 2 jaar waarin we ons beperkt zagen in onder andere het uitgaan en het onderlinge contact kunnen we ons nu eindelijk weer lekker late gaan. […]

todayaugustus 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%