News

Volgens Frenkie is het weer TIJD VOOR EEN FEESTJE

todayaugustus 16, 2022

Background
share close

Het is weer tijd voor een feestje. Dat was de eerste gedachte van rapper / zanger Frenkie toen eindelijk alle corona maatregelen voorbij waren. Na een helse periode van ongeveer 2 jaar waarin we ons beperkt zagen in onder andere het uitgaan en het onderlinge contact kunnen we ons nu eindelijk weer lekker late gaan. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Hans Snoek en dochter Alicia releasen zomerse single CELEBRE LA VIDA

Na enkele solo singles presenteert de Bossche volkszanger Hans Snoek weer een duet met zijn dochter Alicia, getiteld Celebre La Vida. Als duo timmeren ze stevig aan de weg, en hebben ze o.a. opgetreden op het Mega Piraten Festijn. Celebre La Vida is een utlieme zomerplaat, welke wederom vakkundig geproduceerd is door Kees Tel. Niemand […]

todayaugustus 12, 2022 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%