News

Henk Damen bezingt de prille liefde in JIJ HEBT ALLES

todayaugustus 12, 2022

Background
share close

Henk Damen brengt vandaag zijn nieuwe single Jij Hebt Alles uit, waarin Henk de (prille) liefde bezingt. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. Jij Hebt Alles is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Het nieuwe seizoen Beste Zangers is van start

Jaap Reesema, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Ferdi Bolland en Blanks schitterden gisteren in de eerste uitzending van het 15e seizoen van Beste Zangers, waarin Roxeanne Hazes centraal stond. Tijdens de uitzending werden door de andere zangers liedjes gezongen die belangrijk waren voor kenmerkende periodes in het leven van Roxeanne, zoals rondom het overlijden van […]

todayaugustus 12, 2022 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%