News

Hans Snoek en dochter Alicia releasen zomerse single CELEBRE LA VIDA

todayaugustus 12, 2022 3

Background
share close

Na enkele solo singles presenteert de Bossche volkszanger Hans Snoek weer een duet met zijn dochter Alicia, getiteld Celebre La Vida. Als duo timmeren ze stevig aan de weg, en hebben ze o.a. opgetreden op het Mega Piraten Festijn. Celebre La Vida is een utlieme zomerplaat, welke wederom vakkundig geproduceerd is door Kees Tel. Niemand […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Henk Damen bezingt de prille liefde in JIJ HEBT ALLES

Henk Damen brengt vandaag zijn nieuwe single Jij Hebt Alles uit, waarin Henk de (prille) liefde bezingt. “Iedereen herkent wel het gevoel dat je iemand ontmoet waarvan je meteen ondersteboven bent. Jij Hebt Alles is echt een vrolijke, zomerse single en ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mijn nieuwe single te kunnen […]

todayaugustus 12, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%