News

Henk Kamphuis lanceert nieuwe single JIJ EN IK

todayaugustus 8, 2022 1

Background
share close

De Utrechtse zanger Henk Kamphuis komt met een nieuwe single uit getiteld Jij en Ik. De samenwerking met zijn label Lumineux Music bevalt zo goed dat er besloten is om een aantal nieuwe singles op te nemen waarvan dit er weer eentje is. De laatste single Weerzien heeft het zeer goed gedaan, echter is er […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Met zanger Glenn Robbins gaat RoodHitBlauw Producties naast Nederland ook Belgie veroveren

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):Onze zuiderburen omarmen het Nederlandstalig gezongen lied. Het is dan ook mooi om te kunnen melden dat de Belgische zanger Glenn Robbins een accoord heeft met ons platenlabel. We gaan Glenn Robbins zowel in Nederland als in Belgie promoten en verder op de muzikale kaart zetten. Glenn Robbins:Platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties en mijzelf als zanger hebben […]

todayaugustus 5, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%