News

Met zanger Glenn Robbins gaat RoodHitBlauw Producties naast Nederland ook Belgie veroveren

todayaugustus 5, 2022 1

Background
share close

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):Onze zuiderburen omarmen het Nederlandstalig gezongen lied. Het is dan ook mooi om te kunnen melden dat de Belgische zanger Glenn Robbins een accoord heeft met ons platenlabel. We gaan Glenn Robbins zowel in Nederland als in Belgie promoten en verder op de muzikale kaart zetten. Glenn Robbins:Platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties en mijzelf als zanger hebben […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ingmar Hut en Jeroen Stevens geven vol gas

Onlangs verscheen het bericht dat dit tweetal gaat samenwerken. Ze hadden alles voor 1 oktober alles al geregeld, maar toch gingen de handen jeuken. Ze wisten het zeker, er moet meer komen. Ze kregen het idee om iets met een evenement te doen in de zomer. Dit werd voorgelegd bij Den Kaat en ook hier […]

todayaugustus 4, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%