News

Tinus Hoekstra kiest voor Jannes Produkties en presenteert vrolijk klinkende single Losgaan

todayaugustus 3, 2022

Background
share close

In de ruim 12 jaar dat Tinus Hoekstra als zanger door het leven gaat heeft hij al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Met name het duet Ik kom je halen dat Tinus opnam met Piet JR en zijn solosingle Doe het dan hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Qua optredens heeft de uit Doetinchem afkomstige […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bosschenaar Ron Besselink vanaf heden ook onder de paraplu van RoodHitBlauw Producties

De uit Den Bosch afkomstige Zanger Ron Besselink en RoodHitBlauw producties zijn verheugd te kunnen melden dat zij een platendeal hebben afgesloten. Ron BesselinkIk heb na een goed en leuk gesprek in Nijkerk besloten dat ik mijn zangcarriere ga vervolgen onder de paraplu van RoodHitBlauw Producties. De reden is dat veel collega’s zich positief uitlaten over dit snelgroeiende label. Daarnaast […]

todayaugustus 2, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%