News

Bosschenaar Ron Besselink vanaf heden ook onder de paraplu van RoodHitBlauw Producties

todayaugustus 2, 2022 1

Background
share close

De uit Den Bosch afkomstige Zanger Ron Besselink en RoodHitBlauw producties zijn verheugd te kunnen melden dat zij een platendeal hebben afgesloten. Ron BesselinkIk heb na een goed en leuk gesprek in Nijkerk besloten dat ik mijn zangcarriere ga vervolgen onder de paraplu van RoodHitBlauw Producties. De reden is dat veel collega’s zich positief uitlaten over dit snelgroeiende label. Daarnaast […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zangeres Danielle Wijkstra wil het allemaal

Rood-Hit-Blauw producties RonaldDanielle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen […]

todayjuli 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%