News

WAAROM IS HET ER NOOIT VAN GEKOMEN vraagt Maurice Idema zich af

todayjuli 27, 2022

Background
share close

Platenlabel Hollands Geluid kondigt met Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen de nieuwe single van Maurice Idema aan. Het is een vrolijk zomers nummer waarmee Maurice erg content is. Maurice was namelijk op zoek naar een opvolger van z’n ballad Ik Mis Je die hij begin januari uitbracht. Omdat de uit Heemskerk afkomstige entertainer […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ingmar Hut en Jeroen Stevens slaan handen ineen

Ingmar Hut en Jeroen Stevens hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet tijdens een clipopname van Ingmar. Ze zeggen zelf dat hun vriendschap met losse elementen is opgebouwd, maar ondertussen staat het zo stevig als een huis en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Al kennen we elkaar nog maar drie jaar, het voelt inmiddels een eeuwigheid. Door […]

todayjuli 27, 2022 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%