News

Ingmar Hut en Jeroen Stevens slaan handen ineen

todayjuli 27, 2022 5

Background
share close

Ingmar Hut en Jeroen Stevens hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet tijdens een clipopname van Ingmar. Ze zeggen zelf dat hun vriendschap met losse elementen is opgebouwd, maar ondertussen staat het zo stevig als een huis en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Al kennen we elkaar nog maar drie jaar, het voelt inmiddels een eeuwigheid. Door […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Harold Mieger lanceert zomerse single WAT EEN MOOIE DAG

Na het succes van Dolores en de Griekse sfeer is de zingende vrachtwagenchauffeur Harold Mieger inmiddels toe aan zijn derde single met als titel Wat Een Mooie Dag. Een heerlijk zomers lied waarbij gedanst mag worden. Het originele uit Portugal afkomstige lied is door Angela Radtke voorzien van een Nederlandstalige tekst. In het lied ontmoet […]

todayjuli 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%