News

Goossen Luytjes presenteert knallende versie van GISTEREN HEEFT ZIJ MIJ VERLATEN

todayjuli 27, 2022

Background
share close

Gisteren heeft zij mij verlaten kennen we natuurlijk van Koos Alberts. Samen met Martin Sterken heeft Goossen Luytjes van deze evergreen uit 1984 een knallende versie gemaakt die, muzikaal gezien, perfect bij deze tijd past. Dat is ook de reden dat de uit Harderwijk afkomstige zanger voor de tweede keer de studio van Martin bezocht. Ook […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bennie Solo met ultieme feestremake van ZIJN HET JE OGEN

Op woensdag 27 juli 2022 brengt Bennie Solo zijn nieuwste nummer ZIJN HET JE OGEN uit. Een cover van Koos Alberts dit keer, maar in een geheel ander jasje. Een heerlijke feestplaat, die de meeste mensen al direct lekker mee kunnen zingen, want de tekst is al bekend. Een lied dat meteen uitnodigt om een […]

todayjuli 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%