News

Gansie probeert met ZOMERTIJD de fans vrolijk te stemmen

todayjuli 27, 2022

Background
share close

Gansie Marco de Gans brengt zijn nieuwe single Zomertijd uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van Ce La Luna Mezzo Mare waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in zijn hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bennie Solo met ultieme feestremake van ZIJN HET JE OGEN

Op woensdag 27 juli 2022 brengt Bennie Solo zijn nieuwste nummer ZIJN HET JE OGEN uit. Een cover van Koos Alberts dit keer, maar in een geheel ander jasje. Een heerlijke feestplaat, die de meeste mensen al direct lekker mee kunnen zingen, want de tekst is al bekend. Een lied dat meteen uitnodigt om een […]

todayjuli 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%