News

Franz Joostink lanceert vrolijke single BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ

todayjuli 27, 2022

Background
share close

Franz Joostink weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Dat geldt zeker ook voor zijn nieuwe zomerplaat Blijf jij vannacht bij mij die traditiegetrouw bij Nationale Artiesten Parade verschijnt. Franz liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ingmar Hut en Jeroen Stevens slaan handen ineen

Ingmar Hut en Jeroen Stevens hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet tijdens een clipopname van Ingmar. Ze zeggen zelf dat hun vriendschap met losse elementen is opgebouwd, maar ondertussen staat het zo stevig als een huis en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Al kennen we elkaar nog maar drie jaar, het voelt inmiddels een eeuwigheid. Door […]

todayjuli 27, 2022 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%