News

Bennie Solo met ultieme feestremake van ZIJN HET JE OGEN

todayjuli 27, 2022

Background
share close

Op woensdag 27 juli 2022 brengt Bennie Solo zijn nieuwste nummer ZIJN HET JE OGEN uit. Een cover van Koos Alberts dit keer, maar in een geheel ander jasje. Een heerlijke feestplaat, die de meeste mensen al direct lekker mee kunnen zingen, want de tekst is al bekend. Een lied dat meteen uitnodigt om een […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Franz Joostink lanceert vrolijke single BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ

Franz Joostink weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Dat geldt zeker ook voor zijn nieuwe zomerplaat Blijf jij vannacht bij mij die traditiegetrouw bij Nationale Artiesten Parade verschijnt. Franz liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om […]

todayjuli 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%