News

Harold Mieger lanceert zomerse single WAT EEN MOOIE DAG

todayjuli 24, 2022

Background
share close

Na het succes van Dolores en de Griekse sfeer is de zingende vrachtwagenchauffeur Harold Mieger inmiddels toe aan zijn derde single met als titel Wat Een Mooie Dag. Een heerlijk zomers lied waarbij gedanst mag worden. Het originele uit Portugal afkomstige lied is door Angela Radtke voorzien van een Nederlandstalige tekst. In het lied ontmoet […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Wes van der Steen na lange tijd terug met FEESTEN TOT DE ZON OPKOMT

Het was wegens gezondheidsproblemen lange tijd stil rondom de uit Liempde afkomstige zanger Wes van der Steen, maar nu alles weer goed gaat is de tijd rijp om zijn zangcarrière weer op te pakken. Feesten Tot De Zon Opkomt is daarvan het resultaat en is een topsingle geworden. Wes ging hiervoor de samenwerking aan met […]

todayjuli 23, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%