News

Wes van der Steen na lange tijd terug met FEESTEN TOT DE ZON OPKOMT

todayjuli 23, 2022 1

Background
share close

Het was wegens gezondheidsproblemen lange tijd stil rondom de uit Liempde afkomstige zanger Wes van der Steen, maar nu alles weer goed gaat is de tijd rijp om zijn zangcarrière weer op te pakken. Feesten Tot De Zon Opkomt is daarvan het resultaat en is een topsingle geworden. Wes ging hiervoor de samenwerking aan met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mitchel Tombal danst heel de nacht

Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 5 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld. En met succes, want met Dansen Heel De Nacht presenteert hij weer een pakkende single, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder […]

todayjuli 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%