News

Mitchel Tombal danst heel de nacht

todayjuli 23, 2022

Background
share close

Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 5 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld. En met succes, want met Dansen Heel De Nacht presenteert hij weer een pakkende single, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Derde single voor Guus Niesing een feit

Guus Niesing, ook wel bekend als de Zingende Kastelein uit Hoensbroek, presenteert met Dit is Het zijn derde single. Het betreft een dansbaar en zomers liedje, voortreffelijk geproduceerd door Sonic Solutions. Sonic Solutions schreef deze track speciaal voor Guus, welke door Hans Louws van de tekst werd voorzien. Het is voor Guus de eerste samenwerking […]

todayjuli 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%