News

Yosee presenteert eigen versie van OVER EEN UUR

todayjuli 22, 2022

Background
share close

Na het succes van Helemaal Gehad Met Jou, waarmee Yosee een dikke knaller scoorde, komt de sympathieke Bossche met een kneiter van een opgvolger, getiteld Over Een Uur. Hiermee presenteert ze een volstrekt eigen versie van de eerder dit jaar overleden levenslied legende, zangeres Stella, die er in 1992 een dikke hit mee scoorde. Voor […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single Randy Blommaert is getiteld Senor Por Favor

Zeg je Randy Blommaert, zeg je het grote talent van Leiden. Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Hij leeft voor de muziek en het vermaken van zijn publiek. Niet gek dat hij elk weekend het land door rijdt om zijn optredens te verzorgen en omdat overal waar hij […]

todayjuli 22, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%