News

John West en Bizzey gaan met KIES JE NOG VOOR MIJ voor de zomerhit van het jaar!

todayjuli 22, 2022

Background
share close

Breng de werelden van twee van de populairste artiesten in hun eigen genre samen en je hebt alle ingrediënten gevonden voor dé zomerhit van 2022. Een aantal maanden geleden kwamen de artiesten elkaar in het land tegen en raakten aan de praat. Daar werd al snel duidelijk dat ze veel naar elkaars muziek luisteren. Met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jan Warringa is met ZO IS HET LEVEN klaar voor de zomer

Zo Is Het Leven is de nieuwe zomerse single van Jan Warringa. Dit liedje, wat meteen uitnodigt tot meezingen is tot stand gekomen in de studio van Gerto Heupink, met wie Jan al jaren prettig en succesvol samenwerkt. Gerto schreef tevens de tekst van de plaat. Hiermee is Jan Warringa klaar voor de zomer en […]

todayjuli 22, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%