News

Jan Warringa is met ZO IS HET LEVEN klaar voor de zomer

todayjuli 22, 2022

Background
share close

Zo Is Het Leven is de nieuwe zomerse single van Jan Warringa. Dit liedje, wat meteen uitnodigt tot meezingen is tot stand gekomen in de studio van Gerto Heupink, met wie Jan al jaren prettig en succesvol samenwerkt. Gerto schreef tevens de tekst van de plaat. Hiermee is Jan Warringa klaar voor de zomer en […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Yosee presenteert eigen versie van OVER EEN UUR

Na het succes van Helemaal Gehad Met Jou, waarmee Yosee een dikke knaller scoorde, komt de sympathieke Bossche met een kneiter van een opgvolger, getiteld Over Een Uur. Hiermee presenteert ze een volstrekt eigen versie van de eerder dit jaar overleden levenslied legende, zangeres Stella, die er in 1992 een dikke hit mee scoorde. Voor […]

todayjuli 22, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%