News

Margretha schrijft tekst van nieuwe single BLIJF MAAR BIJ MIJ speciaal voor haar partner

todayjuli 20, 2022

Background
share close

Margretha is altijd op zoek naar iets nieuws. Als inspiratiebron voor haar nieuwe single Blijf maar bij mij die bij Tunes (onderdeel van Rood-Hit-Blauw producties) verschijnt, dook ze terug in haar eigen leven en kwam er al snel achter dat haar partner meer betekent dan alleen maar een vriend. Het priveleven van Margretha kreeg in 2021 nogal wat te […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Michael Oomen presenteert zomersingle NOG STEEDS VERLIEFD OP JOU

Alweer 7 jaar geleden kwam Michael in Spanje tijdens een artiestenreis in Santa Suzanna een producer tegen die net een eigen platenlabel was gestart samen met zijn zoon. De twee raakten in gesprek het bleek al snel dat ze gemeenschappelijke kennissen hadden en terug in Nederland namen ze samen een eerste single op met de […]

todayjuli 18, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%