News

Corne Delanos laat lied VOOR SONJA DOE IK ALLES van Highway opnieuw glimmen

todayjuli 20, 2022

Background
share close

Het oppoetsen van oude klassiekers is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Ook Corne Delanos is overstag en brengt bij zijn nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw de Highway evergreen Voor Sonja doe ik toch alles in een verfrissend jasje uit. Corne kan zich van vroeger nog goed herinneren dat hij met zijn vader naar optredens van Highway ging als ze […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Michael Oomen presenteert zomersingle NOG STEEDS VERLIEFD OP JOU

Alweer 7 jaar geleden kwam Michael in Spanje tijdens een artiestenreis in Santa Suzanna een producer tegen die net een eigen platenlabel was gestart samen met zijn zoon. De twee raakten in gesprek het bleek al snel dat ze gemeenschappelijke kennissen hadden en terug in Nederland namen ze samen een eerste single op met de […]

todayjuli 18, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%