News

Mike Kanders bereikt zijn doel met de juiste woordenschat in VOOR NU EN VOOR ALTIJD

todayjuli 15, 2022 1

Background
share close

Mike Kanders weet met zijn warme stem en de juiste woorden in zijn nieuwe single Voor Nu En Voor Atijd precies het doel te bereiken dat hij voor ogen had. Als je tegen je geliefde zegt dat het voelt alsof  je in een paradijs leeft, de koning te rijk bent en niets meer te wensen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dordtenaar Nicky Baegen ook actief op RoodHitBlauw Producties

De uit Dordrecht afkomstige Nicky Baegen is door zijn vader in de muziekbusiness beland. Zijn vader speelde destijds in het welbekende Calypso Show Orkest en hielp hem bij het maken van de juiste keuzes. Rood-Hit-Blauw producties is verheugd met de uitbreiding van zijn stal met deze goede zanger uit Dordrecht. Nicky Baegen:Ik ben onlangs op kantoor in Nijkerk geweest […]

todayjuli 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%