News

Jereremi van den Berg winnaar van de BUMANL demopanel 2021 brengt debuutsingle uit

todayjuli 15, 2022 1

Background
share close

Jeremi van den Berg komt uit Heemstede en is geboren in 1986. Muziek werd er thuis met de paplepel in gegoten. Drummen, piano spelen en zingen waren de hoofdacts is huize van den Berg. Toen Jeremi 15 jaar was stond hij vaak met een goede vriend achter de bar te helpen in een bekend café […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ga dansend de zomer door met Wolter Kroes

De zomer is in volle gang en daar hoort natuurlijk ook vrolijke zomerse muziek bij. En als één iemand dat als geen ander kan, dan is dat Wolter Kroes! Zijn nieuwe single Dansen Voor Je Leven is vandaag gelanceerd en roept meteen een en al vrolijkheid op waarbij het wel erg lastig wordt om stil […]

todayjuli 15, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%