News

Johnny Anders brengt eerbetoon aan de zangers van weleer

todayjuli 14, 2022

Background
share close

Zanger Johnny Anders timmert al jaren aan de weg en ontroert mensen met zijn opvallende stem. De zingende schoorsteenveger wordt vaak vergeleken met zanger Willy Alberti omdat de klankkleur van zijn stem vrijwel hetzelfde is. Johnny Anders ziet Willy Alberti dan ook als zijn grote voorbeeld. Het Amsterdamse repertoire spreekt hem enorm aan. Tegenwoordig hoor […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Brian Voet lanceert ALLES OF NIETS

Langzamerhand komt het droombeeld van Brian Voet uit. Hij wilt namelijk een graag geziene en succesvolle artiest worden. Met deze heerlijke, nieuwe single getiteld Alles Of Niets geschreven door Jeffrey Heesen en Quincy Wilson, en vakkundig geproduceerd door Tom Peters, zal dat beeld hopelijk nog een stapje dichterbij komen. De Nederlandstalige zenders hebben al vaker […]

todayjuli 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%