News

Brian Voet lanceert ALLES OF NIETS

todayjuli 14, 2022

Background
share close

Langzamerhand komt het droombeeld van Brian Voet uit. Hij wilt namelijk een graag geziene en succesvolle artiest worden. Met deze heerlijke, nieuwe single getiteld Alles Of Niets geschreven door Jeffrey Heesen en Quincy Wilson, en vakkundig geproduceerd door Tom Peters, zal dat beeld hopelijk nog een stapje dichterbij komen. De Nederlandstalige zenders hebben al vaker […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Hans Bakker presenteert opvallende zomersingle RIKKETIKKETIK

Tijdens een zoektocht op internet om muzikale ideeën op te doen kwam Hans Bakker het Spaanse nummer El Teke Teke van Carlos Vives, Black Eyed Peas, Play-N-Skillz tegen. Omdat deze stijl Hans wel aansprak ging hij hiermee naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio met als doel hiervan een Nederlandstalige versie te laten […]

todayjuli 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%