News

Erik van Klinken krijgt het ene na het andere compliment n.a.v. zijn nieuwe single IK GAF M’N HART AAN JOU

todayjuli 13, 2022

Background
share close

Erik van Klinken krijgt het ene na het andere compliment op zijn nieuwe single Ik gaf m’n hart aan jou Erik gaf producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio de opdracht om gelijknamige klassieker van de Volendamse formatie Stampvast onder handen te nemen. Het resultaat is een fraai liefdesliedje met een lekker volks geluid, […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank en Rowena brengen samen zomerse single TE QUERO TU uit

Frank en Rowena kennen elkaar al vanaf 1998 en hebben al heel veel samen op het podium gestaan. Nu is het dan eindelijk tijd voor hun eerste single samen. De single Te Quero Tu is een lekker zomers nummer. Rowena is geboren en getogen in Utrecht. In 1997 begon zij, op 23 jarige leeftijd met […]

todayjuli 11, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%