News

Frank Galan verrast de showbizz in Nederland en Vlaanderen met TO Y YO

todayjuli 10, 2022

Background
share close

Deze zomer krijgt Frank Galan het voor mekaar om als énige artiest in Nederland een volledige Spaanstalige zomersingle aan te kondigen. Het is een originele song met als titel Tu y Yo die Frank samen schreef met Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk. Men kan spreken over een vernieuwende en verjongende Frank Galan die anno 2022 […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Volgens Mooi Wark lopen alle Tokkies op crockies

Na een lange tijd van radio, tv, en andere geluidsdragers stilte, brengen de mannen van de Drentse band Mooi Wark hun nieuwe single uit. De release zal gepaard gaan met de lancering van de bijbehorende videoclip. Volgens de band is het altijd lastig om een juiste single keus te maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom […]

todayjuli 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%