News

Volgens Mooi Wark lopen alle Tokkies op crockies

todayjuli 9, 2022

Background
share close

Na een lange tijd van radio, tv, en andere geluidsdragers stilte, brengen de mannen van de Drentse band Mooi Wark hun nieuwe single uit. De release zal gepaard gaan met de lancering van de bijbehorende videoclip. Volgens de band is het altijd lastig om een juiste single keus te maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Natasja en Edwin van Hoevelaak brengen BZN-geluid weer tot leven

Op 30 juni 2022  heeft zanger en componist Jan Keizer in Volendam bij Restaurant Lotje, de single van Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak uitgereikt. De voormalige frontman van BZN heeft het lied Alleen wij twee, waarin het typische BZN-geluid te horen is, speciaal voor hen geschreven. Zeker nu het duo Jan en Anny tot […]

todayjuli 8, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%