News

Natasja en Edwin van Hoevelaak brengen BZN-geluid weer tot leven

todayjuli 8, 2022

Background
share close

Op 30 juni 2022  heeft zanger en componist Jan Keizer in Volendam bij Restaurant Lotje, de single van Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak uitgereikt. De voormalige frontman van BZN heeft het lied Alleen wij twee, waarin het typische BZN-geluid te horen is, speciaal voor hen geschreven. Zeker nu het duo Jan en Anny tot […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mitch van Essen brengt op het juiste moment nieuwe single KOM MAAR OP

Mitch van Essen werd onlangs door iemand getipt om eens te googelen naar twee straatmuzikanten die in Londen met een krakkemikkig geluidssetje het winkelend publiek helemaal gek wisten te maken. Volgens die kennis stonden binnen afzienbare tijd zeker 300 voorbijgangers te genieten van dit optreden. Vooral hun uitvoering van Mix It Up van The Kingstonians […]

todayjuli 8, 2022 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%