News

Mitch van Essen brengt op het juiste moment nieuwe single KOM MAAR OP

todayjuli 8, 2022 5

Background
share close

Mitch van Essen werd onlangs door iemand getipt om eens te googelen naar twee straatmuzikanten die in Londen met een krakkemikkig geluidssetje het winkelend publiek helemaal gek wisten te maken. Volgens die kennis stonden binnen afzienbare tijd zeker 300 voorbijgangers te genieten van dit optreden. Vooral hun uitvoering van Mix It Up van The Kingstonians […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Wesley Broens lanceert feestplaat WIE ME VINDT MAG ME HOUDEN

De Haagse feestzanger Wesley Broens is vooral bekend van het RTL programma Oh Oh daar gaan we weer (De opvolger van Oh Oh Cherso) en zijn zomerhit IK WIL JOU. Daarna kreeg Wesley een eigen realitysoap met de titel Koning van het levenslied. Deze afleveringen waren wekelijks bij RTL-XL te zien en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. In 2017 werd Wesley genomineerd […]

todayjuli 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%