News

Wesley Broens lanceert feestplaat WIE ME VINDT MAG ME HOUDEN

todayjuli 7, 2022

Background
share close

De Haagse feestzanger Wesley Broens is vooral bekend van het RTL programma Oh Oh daar gaan we weer (De opvolger van Oh Oh Cherso) en zijn zomerhit IK WIL JOU. Daarna kreeg Wesley een eigen realitysoap met de titel Koning van het levenslied. Deze afleveringen waren wekelijks bij RTL-XL te zien en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. In 2017 werd Wesley genomineerd […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Vinzzent gaat voor 1 KUS VAN JOU 

Eindelijk weer optreden en mensen laten genieten van muziek, gezelligheid en emotie.  Vinzzent vertelt vrolijk: “Ik hoop dat ik met deze nieuwe single, ‘1 Kus Van Jou’, mijzelf nog meer kan laten zien. Natuurlijk heb ik onwijs zin om deze single ten gehore te brengen bij mijn optredens”.  Vinzzent kennen we natuurlijk van zijn ultieme feel […]

todayjuli 7, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%