News

Vinzzent gaat voor 1 KUS VAN JOU 

todayjuli 7, 2022 2

Background
share close

Eindelijk weer optreden en mensen laten genieten van muziek, gezelligheid en emotie.  Vinzzent vertelt vrolijk: “Ik hoop dat ik met deze nieuwe single, ‘1 Kus Van Jou’, mijzelf nog meer kan laten zien. Natuurlijk heb ik onwijs zin om deze single ten gehore te brengen bij mijn optredens”.  Vinzzent kennen we natuurlijk van zijn ultieme feel […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bryan Stricker releast nieuwe single LAAT MIJ MAAR LEKKER LEVEN

Bryan Stricker releast op vrijdag 8 juli 2022 zijn nieuwe single Laat Mij Maar Lekker Leven . Het nummer is de eerste single van Bryan dit jaar. De track verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify. Het is de opvolger van zijn single Een Ster. Bryan: 'Dit lied is […]

todayjuli 6, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%