News

William Bonne komt meer heerlijke zomerplaat DIE ENE NACHT

todayjuli 6, 2022

Background
share close

Op zijn Facebookpagina kondigde William Bonne al aan dat hij bij The Boom Music Studio i.s.m. Frank Verkooyen de heerlijke zomerplaat Die ene nacht had opgenomen. Ondanks dat ze elkaar al jaren uit de artiestenwereld kennen heeft dat nooit geresulteerd in een samenwerking. Vanwege de vriendschap die, met name de laatste drie jaar, enorm is […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Sabine staat in de startblokken om met MIJN ZOMERLIEFDE haar eigen geluid te laten horen

Volgens producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits. Dezelfde mening delen Ronald Visch en Marja Willems van platenlabel Rood-Hit-Blauw waarop haar nieuwe single Mijn Zomerliefde verschijnt. Sabine heeft volgens hen alle ingredienten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks […]

todayjuli 6, 2022 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%