News

Sabine staat in de startblokken om met MIJN ZOMERLIEFDE haar eigen geluid te laten horen

todayjuli 6, 2022 3

Background
share close

Volgens producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits. Dezelfde mening delen Ronald Visch en Marja Willems van platenlabel Rood-Hit-Blauw waarop haar nieuwe single Mijn Zomerliefde verschijnt. Sabine heeft volgens hen alle ingredienten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco de Gans brengt nieuwe single op RoodHitBlauw Producties uit

Ronald RHB:Amersfoorder Marco de Gans is voor mij geen onbekende. Ik kwam Marco al vaker tegen bij A1 Studio in Nijkerk en ik sprak hem laatst op het terrein van “Clubhuis De Zuidwal” in Nijkerk. Daar spraken we af elkaar te zien op kantoor om over zijn nieuwe a.s. single te brainstormen. In het gesprek kwam […]

todayjuli 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%