News

Mitch de Vrind brengt speciaal trouwlied VOOR ALTIJD EN EEUWIG uit als nieuwe single

todayjuli 6, 2022

Background
share close

Met kerkklokken die de melodie van Daar komt de bruid aankondigen start de nieuwe single Voor altijd en eeuwig die Mitch de Vrind uitbrengt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw waar hij sinds kort een samenwerking mee is gegaan. In plaats van een gezellige meezinger heeft de uit Leiden afkomstige zanger gekozen voor een ballad waarvan de tekst een bijzondere lading dekt. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco de Gans brengt nieuwe single op RoodHitBlauw Producties uit

Ronald RHB:Amersfoorder Marco de Gans is voor mij geen onbekende. Ik kwam Marco al vaker tegen bij A1 Studio in Nijkerk en ik sprak hem laatst op het terrein van “Clubhuis De Zuidwal” in Nijkerk. Daar spraken we af elkaar te zien op kantoor om over zijn nieuwe a.s. single te brainstormen. In het gesprek kwam […]

todayjuli 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%