News

Kom niet aan het biertje van Peter Beense

todayjuli 6, 2022

Background
share close

Vandaag, 6 juli verschijnt de nieuwe single van Peter Beense Van M’n Biertje Blijf Je Af. Hierbij wordt Peter weer herenigd met Emile Hartkamp en Norus Padidar, die het schreven en produceerden. Al eerder tekenden zij voor een van mijn grootste hits Laat Ze Maar Lullen, maar hij liet dit nieuwe nummer horen, en het […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Harry Verbeucken nodigt je uit om te dansen

Harry Verbeucken zit al heel wat jaartjes in het vak en heeft al diverse nummers op zijn naam staan. Hij is erg trots op z’n nieuwe paradepaardje Dans met mij waarvoor producer Juan Niks verantwoordelijk is. Hij heeft een bijzondere Nederlandstalige bewerking gemaakt op het nummer Fulanito van Becky G. Daarnaast heeft hij een compleet […]

todayjuli 6, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%